About Game Fist

Onze CORE BUISNESS!

We zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van Lan-Party's en het verkopen van onze producten wat te maken heeft met gaming. Graag zou ik jullie onze organisatie willen voorstellen. Game Fist is nog altijd opzoek naar partners en sponsors om onze evenementen te versterken. Ons doel is om de Belgische game community op de kaart te brengen.

Game Fist is opgericht in 2014 met als core business, de organisatie van events voor competitieve e-sports toernooien. We hebben reeds enkele jaren ervaring in het organiseren van dit soort events, aangezien we al een paar jaar enkele facebook groepen moderaten om gamers te verenigen en de vraag vanuit de community kwam om events te gaan organiseren. Maar sinds dit jaar zijn we dit dan ook gaan doen onder de noemer van een organisatie/community. Met onze 3 groepen beschikken we over een +-15000 leden ongeveer, die dagelijks de berichtgeving volgen en ons ook volgen op ons Twitch TV-kanaal, waarop dagelijks online wordt uitgezonden. Momenteel staat onze teller, actief sinds begin januari op iets meer dan 30 000 unieke viewers, en deze groeit dagelijks aan. Aangezien we beschikken over een degelijke GFX’r, kunnen we zelf reclame filmpjes maken en alsook affiches en online adds en dit allemaal in eigen beheer, wat de kosten natuurlijk enorm drukt. En dit maakt het interessant voor een sponsor om mee in te stappen in één van onze events, of om zelfs een jaarlijkse partner te worden. De mogelijkheid om een uniek reclame-concept uit te werken is enorm en daarbovenop zijn views gegarandeerd en wordt alles geplaatst in de forums en blijft het permanent zichtbaar op ons youtube kanaal.

Op ons openingsevent in Antwerpen in samenwerking met Outpost Gamecenters konden we rekenen op een enorme bijval, omstreeks 200 mensen zijn komen opdagen en naargelang het aantal spelers (44 in totaal) wil dat toch zeggen dat er ongeveer een 150 supporters en fans mee afgezakt zijn naar Antwerpen om voor hun fans te supporteren. Dit zijn cijfers die zeker het beste doen verhopen naar de toekomst, het doel op zich blijft dan ook onszelf op de kaart kunnen zetten naast de grote spelers op de markt zoals Frag-o-Matic en Sugarlan, waar honderden spelers zich aanmelden met een paar duizend supporters en met twitch en Youtube kanalen met viewers met kijkcijfers waar sommige tv-netwerken enkel van kunnen dromen. En net daarin is het vooral interessant voor adverteerders om een sponsorship of zelfs een partnership aan te gaan, en niet enkel en alleen omwille van het steeds groeiend potentieel maar vooral ook voor de demografische groep , want we zitten met een mix van jeugd gaande van 12 tot 25 jaar, maar ook de ouders en oudere gamers zijn aangetrokken tot de competitieve scène en dan spreken we over de demografische groep van 25 – 45 jaar, de doelgroep waar alle bedrijven graag hun producten aan prijzen.